реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Депутати -- "ударівці" прозвітувалися...

Партія Кличка "УДАР" має на Чернігівщині всього 22 депутатів місцевих рад. Але переконана, що звітувати їм є про що. Тому й провели в Чернігові звіт перед виборцями, який пройшов у конференц- залі "Градецький"..

Голова обласної організації "УДАРу", депутат Чернігівської міської ради Сергій Аверченко весь час наголошував:" Ми -- сила порядних людей". І, зокрема, розповів як ударівці надали допомогу меблями протитуберкульозному диспансеру.

А депутат обласної ради Дмитро Смоляк розповів про інвентаризацію спортивних споруд, що її здійснює комісія обласної ради, куди він входить, про свою допомогу музичній школі у Сосниці, де з 1991 року нічого не купляли нового.

Депутат міської ради, президент регіональної торгово- промислової палати Костянтин Іванов переконаний, що зараз чи не головною проблемою для ділових кіл міста є різке зростання ціни оренди землі, що перевтілиться у зростання цін та скорочення працюючих на крупних підприємствах. Як депутат, він пропонує розглянути питання про введення знижуючого коефіцієнту, як це роблять у Хмельницькому.

Вражаючим був приклад порядків у міській раді, коли депутати виділяють 602 тисячі гривень на ремонт фасаду будинку і ледве виділили 25 тисяч гривень на профілактику туберкульозу в одній зі шкіл міста, де відкриту форму хвороби виявили у сторожа та вчительки.

Виборців, що прийшли на зустріч, цікавило фінансування футбольного клубу "Десна", боротьба з "відкатами", вирубування дерев... Дискусія завершилася дружнім чаюванням, що було зовсім не зайвим.






Теги:удар, Кличко, Сергій Аверченко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar