реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Обласний "УДАР" нарешті має голову

У суботу, 12 липня, відбулась конференція обласної організаціїпартії "УДАР Віталія Кличка".

Головним питанням порядку денного стало обрання нового очільника осередку та керівних органів. Кандидатуру Юрія Тарасовця на посаду голови обласного осередку підтримали всі делегати конференції.

"Орієнтиром повинен стати якісний склад обласної команди «УДАРу». Пріоритетом – представництво наших однопартійців в органах місцевого самоврядування всіх рівнів: від сільських до обласної ради. З сьогоднішнього дня ми повинні забути авторитарні принципи управління та керуватись лише демократичними, об’єднуючи людей навколо себе, задля досягнення спільної мети. Тільки такими методами та принципами ми забезпечимо злагоджену роботу обласної партійної організації", - зазначив у своїй промові новообраний голова обласного осередку "УДАРу", Юрій Тарасовець.

Також на конференції було обрано Раду обласного партійного осередку та Ревізійну комісію.

Нагадаємо, що раніше обласну організацію "УДАРу" очолював народний депутат (уже - колишній) Сергій Аверченко, який і депутатом став завдяки головуванню в "УДАРі". Проте він порушив заборону голови партії йти в органи влади і очолив "Укроборонпром" на дуже короткий1 термін та Державне управління справами теж накоротко. Сергій Аверченко залишив слід в області, ще й закривши підприємство "Аврора" та газету "Сіверщина", які взявся було "піднімати".



Теги:Юрій Тарасовець, нові кадри, Сергій Аверченко, удар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar