реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Верховна Рада запрацює 19 лютого

"Так далі працювати не можна! Депутат має голосувати особисто, бо це пряма норма Конституції. Тому наша фракція і блокує роботу президії Верховної Ради, вимагаючи дотримання закону", -- заявив на своїй першій прес-конференції у статусі народного депутата Сергій Аверченко у чернігівському прес- клубі "Просвіта".

Народний депутат пронозує розблокування роботи до 19 лютого, коли правляча фракція прийме вимоги опозиції. Сам же народний депутат - чернігівець заступає на чергування у Верховній Раді 14 лютого. А до того візьме участь у роботі виїзного засідання комітету з екології та природокористування Верховної Ради, яке пройде на Чорнобильській АЕС.

Щодо можливих силових методів розблокування владою Верховної Ради, Сергій Аверченко пожартував:" Може хтось хоче посперечатися силовими методами з Віталієм Кличком?"

Народний депутат наголосив: "Якщо у регіоналів більшість -- чому вони бояться голосувати особисто?! Може, тому, що місця купили і працювати не хочуть? Натомість, коли ми зібрали 150 підписів народних депутатів за проведення позачергової сесії -- нас усіх послали. Але ж послали не тільки нас, але й наших виборців, український народ. Взагалі, чим більше вникаю у роботу державної машини, то складається враження, що країною керують або дурні, або вороги народу. Вся країна іде в зону!".






Теги:комітет з екології, удар, Кличко, прес- клуб Просвіта, Сергій Аверченко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar