реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

Депутат збирає шприці біля міліції

Депутат Чернігівської обласної ради Ярослав Демченков у Козелецькому міському парку поруч з районним відділом міліції збирає шприці та інші пристрої для вживання наркоотрути.
Після свого виступу в облраді депутат отримав низку листів від різних обласних відомств у яких вони звітують про значну активізацію роботи щодо протидії наркозалежності, виявлення злочинів та правопорушень, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків

"За 2011 рік у Козелецькому районі, який разом з містами Чернігів та Прилуки, є лідером за показниками поширення наркоагресії, відкрито лише 43 кримінальні справи, з яких 30 – за скоєння тяжких злочинів та лише 27 справ порушено за збут наркотиків, таких справ у 2010 році було лише 13, а у 2009 році – 11. Хіба це не показники ефективності протидії наркоагресії? Правоохоронні органи у містах та районах є статистами, вони виявляють дрібні порушення, а "центри" поширення наркоотрути не чіпають", - говорить Ярослав Демченков.

За інформацією депутата питома вага цього виду злочину, у Козелецькому районі, від загальної кількості склала – 63% при середньо обласному – 41%. Лише часткове втручання у "накросправи Козелецького району" працівників підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків обласного рівня збільшило кількість кримінальних справ, проте на рівні районних правоохоронних органів ніяких активних дій не відбувається.



Теги:Чернігівське УМВС, Козелець, наркоторгівля, Демченков


Читайте також



Коментарі (0)
avatar