реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Проти борделю з ім'ям Рудьковського

За ініціативи Козелецької та Бобровицької «Свободи» спільно з БЮТ відбулося пікетування сесії Козелецької районної ради з вимогою не подовжувати угоду оренди кінотеатру «Ювілейний», де зараз розташовано клуб «Торнадо» та передати його у розпорядження відділу культури і туризму районної державної адміністрації. Злякавшись протесту, голова районної ради дав розпорядження про перенесення цього питання на невизначений термін.

Наразі кінотеатр давно вже не виконує своєї культурно-просвітницької функції. Місцеві ділки зробили з нього центр перетворення молоді на алкоголіків та наркоманів. Всі вікна, без виключення, застекленні таким чином, щоб всередену не потрапляв жоден промінь сонця, частина глядацькіх сідінь демонтовано, а на їх місці встановлені столики, верхні сидіння - для «ВІП», нижчі - для менш заможних. На першому поверсі працює цілодобовий магазин, в якому без жодних перепон можна придбати алкогольні напої. Доповнює цей «коктейль» продаж наркотиків та бордель, котрий за чутками місцевих жителів функціонує на другому поверсі, а розкидані шприци по периметру лишень підверджують достовірність таких чуток. Керує цим розважальним закладом подружжя, що має партійні квиткі соціалістичної партії та мандати районних депутатів. Не зважаючи на дуже погану репутацію, заклад «Торнадо» може похизуватися і ВІП гостями: крім місцевих мажновладців заклад неодноразово приймав до себе М. Рудьковського. Що цікаво, кожного разу, коли заклад відвідував екс-міністр транспорту та звязку України, вартість входу дорожчала вдвічі. Мабуть, не в останню чергу за вміння гарно розважатися хай і за державний кошт. Невеличка деталь - над входом до клубу висить банер «Благодійний фонд Миколи Рудьковського». Саме по собі виникає запитання: у чому ж суть його благодійництва, чи можливо це просто нагадування про впливову «кришу»?

Пікетування пройшло з вимогою до голів районної ради (Пономаренко) та адміністрації (Мисливець) і 86-ти депутатів: «Припиніть вбивство дітей - поверніть Козельцю культурний центр «Ювілейний». Також під час акції проводився збір підписів під листом на імя голови районної ради з вимогою «передати приміщення кінотеатру «Ювілейний» в оперетивне управління відділу культури і туризму районної державної адміністрації», який пізніше був вручений йому особисто.

«На неодноразові звернення місцевої громади про передачу кінотеатру «Ювілейний» в управління відділу культури і туризму лунає одна і та сама відповідь: «Грошей на культуру в бюджеті не передбачено!!!». Звичайно, іншої відповіді годі було і очікувати, бо все вже давно лежить по кишенням. А те що відбувається деградація Козелецької молоді, схоже мало хвилює місцеву владу та 86 –ьох депутатів, тим паче що їх колеги на цьому не пагано заробляють.

«Але, не зважаючи на перенесення головою Козелецької районної ради розгляду питання про закриття «Торнадо» на невизначений термін та відсутность депутатів від Свободи у раді, свободівці з Бобровиччини та Козелеччини взяли цю справу під особистий контроль та ще більше посилять увагу до всіх рішень, котрі прийматимуться радою» - зазначив голова Бобровицької організації ВО «Свобода» Андреєв Сергій.

Прес-служба Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода»



Теги:Рудьковський, наркоторгівля, свобода, Козелець


Читайте також



Коментарі (0)
avatar