реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

День соборності по-народному. АНОНС

Чернігів завжди був, є і буде одним з найпотужніших центрів українського державотворення і визвольних змагань за незалежність України. Сьогодні для нас Соборність - не просто слово, Соборність - це єдність України в боротьбі за майбутнє.

Громадський рух "Вільний Чернігів" запрошує всіх приєднатись до вшанування Дня Соборності України урочистою ходою та патріотичним флешмобом на Пішохідному мосту.

План заходу:

12:30 - вшанування гетьмана Хмельницького біля пам'ятника Богдану, короткі промови.
12:50 вшанування гетьмана Мазепи біля пам'ятника Івану Мазепі на Валу.
13:10 вшанування всіх борців за Незалежність України біля пам'ятника борцям за Незалежність, площа поруч з Катерининською церквою. Виступи істориків, громадських діячів, молитва за Соборність.

Анонс заходів в місті, присвячених дню Соборності.

13:45 Символічний флешмоб на пішохідному мосту, живий ланцюг з берега до берега, що символізує Соборність і неподільність України.

З огляду на те, що це робочий день, графік заходів стислий, аби не відволікати людей на довго. Прохання бути організованими та лаконічними в промовах.

До акції приєднуються та підтримують рухівці та "Просвіта".


PS. Враховуючи інші аналогічні ініціативи в місті, що пропонують збиратись біля Мегацентру о 12:00 на підтримку Донбасу, захід біля пам'ятника Богдану розпочнеться о 12:30. Хто встигає, прошу до збору біля Мегацентру, хто не встигає - прошу приєднуватись до нас в будь-якому означеному вище пункті.



Теги:соборність, Вільний Чернігів, Єдність, пішохідний міст через Десну


Читайте також



Коментарі (0)
avatar