реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Данілов про смерть Дугіної: це внутрішні процеси в РФ

Секретар РНБО категорично заперечує причетність українців до підриву авто кремлівської пропагандистки. Про це пише "Дзеркало тижня"

Нещодавній підрив автомобіля російської пропагандистки Дар’ї Дугіної викликав бурхливу реакцію серед її кремлівських колег та місцевих політиків, які відразу ж звинуватили в смерті жінки українські спецслужби. Проте секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі телемарафону новин категорично заперечив причетність України до цієї події та наголосив, що це робота самих росіян.

«Ми не працюємо таким чином. У нас є більш потужні завдання, які виконують наші хлопці й дівчата. До вибуху цієї пані ми не маємо жодного відношення — це робота російських спецслужб», — сказав Данілов.

За його словами, підрив авто Дугіної може бути пов’язаний з тим, що вона, як і її батько Алєксандр Дугін, критикували Кремль та російську армію за повільні темпи так званої «спецоперації». На думку секретаря РНБО, це подобалося далеко не усім, тому до справи залучили ФСБ.

«Там є внутрішні процеси в Російській Федерації — це окрема гілка зі своїм власним поглядом на процеси, які мають відбуватися... Ще раз наголошу, що наші спецслужби до цього не мають ніякого відношення», — підсумував Данілов.



Теги:Дугін, широка війна, Данілов, РНБО


Читайте також



Коментарі (0)
avatar