реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Чому росіяни палять власну бібліотеку?

В Москві згоріла найбільша бібліотека країни – «Федеральна бібліотека Інституту наукової інформації з суспільних наук», де зберігалась одна з найбільших в Росії КОЛЕКЦІЙ КНИГ СЛОВ'ЯНСЬКИМИ МОВАМИ (!). Там зберігалось те, що шкодило доктрині Путлера, і заперечувало їхню велич.

«Москва віками свідомо нищила всі письмові автентичні артефакти поневолених народів, щоб потім переписувати їх історію. Московити вносили вигідні їм зміни і до Київських літописів, а оригінали знищували.

Так, була спалена книгозбірня в Казані після завоювання Казанського ханату. Катерина ІІ знищила оригінал "Слова про Ігорів похід" і багато інших літописів Київської Русі, в її часи - розкидали фальшиві берестяні грамоти.

Погружальський підпалив в 60-х минулого століття університетську бібліотеку в Києві, де зберігалися українські стародруки, іще раніше за наказом Петра І була підпалена бібліотека К-П Лаври.

А тепер майже напевне навмисно спалюють власну академічну бібліотеку. Щоб нащадки не знали правди про злочини московської лютої орди. Жодним московським історичним джерелам не можна довіряти. Історія Московії - це набір міфів та міфологем», - каже дослідник Валерій Степаненко.



Теги:Погружальський, пожежа в Москві, історія Московії, книгозбірня


Читайте також



Коментарі (0)
avatar