реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Черніговом любувалась президент Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи

Вчора своєм місто показував міський голова Владислав Атрошенко Президенту Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи Гудрун Мозлер-Тьорнстрьом.

У складі делегації разом з пані Мозлер- Тьорнстьом до Чернігова завітали Рената Зигмунд – керівник департаменту статутної діяльності Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи, Світлана Грищенко – керівник проекту Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи в Україні, Алекс Любавінськи – депутат муніципалітету, колишній член Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи.

Після офіційної зустрічі та вручення подарунків на згадку про Чернігів міський голова Владислав Атрошенко зробив поважним гостям екскурсію Черніговом. Під час спілкування міський голова розповів пані Гудрун про найближчі плани щодо реконструкції міста та перспективи його розвитку.

Владислав Атрошенко з гордістю показував реконструкцію парку Богдана Хмельницького, пляж, відвідали гості П'ятницьку та Катерининську церкви.

- Зелені парки, красиві церкви, прекрасні архітектурні пам'ятки старовини, дуже багато позитивних емоцій. Я впевнена, що ваше місто буде успішним, - поділилась своїми враженнями від перебування у Чернігові пані Гудрун.



Теги:Владислав Атрошенко, Рада Європи, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar