реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Чернігівка перемогла у "Щоденнику"

Чернігівська школярка стала переможцем Всеукраїнського футбольного конкурсу від МОН та освітньої мережі «Щоденник.ua»

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Інститут інноваційних технологій і змісту освіти та Всеукраїнська освітня мережа «Щоденник.ua» завершили цикл шкільних Інтернет-конкурсів «Ми господарі Євро-2012», які були присвячені проведенню Чемпіонату Європи з футболу в Україні. Конкурс діяв згідно Наказу МОНмолодьспорту №36 від 19.01.12 року.

Конкурс «Ми господарі Євро–2012» стартував 20 січня 2012 року на сторінках Всеукраїнської освітньої мережі «Щоденник.ua» і тривав до 12 червня 2012 року. Переможці конкурсів отримають офіційні м’ячі турніру «Танго-12» з автографами улюблених футболістів, футболки, бутси та книги.

Проект «Ми господарі Євро-2012» складався з 6 конкурів – «Вікторина», «Конкурс кричалок», «Конкурс презентацій України», «Конкурс екскурсоводів», «Конкурс презентацій міст України» та «Футбольний фотоквест».

Владислава Головко, учениця Чернігівського ліцею №15 стала одним із призерів Всеукраїнського освітнього конкурсу. Владислава стала абсолютним переможцем у «Футбольному фотоквесті», який тривав з 6 квітня по 6 травня. Учасникам цього конкурсу необхідно було зробити оригінальну фотографію на фоні футбольних споруд свого населеного пункту.

Загалом до спільноти конкурсу «Ми господарі Євро-2012» на Всеукраїнському освітньому порталі «Щоденник.ua» приєдналося близько 20 000 користувачів. Масштабне нагородження усіх учасників Всеукраїнського футбольного конкурсу планується у Києві на кінець серпня.



Теги:Міністерство освіти, Євро - 2012, Щоденник


Читайте також



Коментарі (0)
avatar