реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігів має готель "Рейкарц"

У Чернігові сьогодні урочисто відкрито готель світової мережі Reikartz - наше місто стало 39 у світі, що має такий готель.

Наразі працюють 49 номерів різних категорій, пізніше буде відремонтовано ще один поверх і тоді готель матиме близько 70 номерів.

В урочистостях взяли участь чернігівський міський голова Владислав Атрошенко та виконавчий директор Національної мережі готелів Reikartz Hotel Group Себастьян Кремер. Владислав Атрошенко зазначив, що незабаром дорога по вул. Полуботка, на якій і знаходиться готель, буде відремонтована, що забезпечить для відвідувачів кращий під’їзд до готелю, і це, в свою чергу, привабить більше туристів як українських, так і іноземних.

Національна мережа готелів Reikartz Hotel Group – це найбільша вітчизняна готельна мережа за кількістю засобів розміщення, а також перша мережа в Україні, яка почала використовувати в своїй роботі Європейські стандарти сервісу та обслуговування. Сьогодні мережа об’єднує всього 39 готелів, серед яких 33 знаходяться в Україні та 6 за її межами



Теги:Владислав Атрошенко, готель Рейкарц, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar