реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Центральне правління підтримало чернігівську конференцію

Центральне правління Всеукраїнського Товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка схвалило ініціативу конференції Чернігівського обласного об'єднання ВУТ "Просвіта" щодо перезавантаження просвітницької роботи.

Щоправда, підтримка своєрідна -- мовляв, ви подали ініціативу -- ви й працюйте. Якщо чогось досягнете -- будемо рекомендувати іншим. А у нас, у централі, все класно, благополучно і благородно...

В усякому разі ініціатива підтримана. Наступний з'їзд дасть змогу створити робочу групу для вироблення плану перезавантаження всього Всеукраїнского Товариства "Просвіта" імен Т.Шевченка.



Теги:Просвіта, Чернігів, Перезавантаження


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Треба вважати, що про  цю важливу підтримку буде доведено до відома всіх обласних організацій. Адже статут єдиний, тобто і чернігівці, і львівяни, і кияни мають жити і творити за одним законом. Саме про приведення чинного статуту "Просвіти" до вимог законодавства і йдеться в концепції перезавантаження. Чернігівці виявили ініціативу, а довести до логічного завершення має на те відповідний орган - з'їзд ВУТ"Просвіта", який відбудеться 14 вересня. За роботу, товариство!
avatar
2
Рішення ЦП важливе і в плані визнання легітимності чернігівської конференції. А також дає підстави на з'їзді створити робочу групу для напрацювання положень перезавантаження
avatar