реклама партнерів:
Головна › Новини › Поради

Бутерброди forever

Бутерброди вже давно стали чи не найпопулярнішою їжею для європейців. Холодні й гарячі, рибні і м’ясні, закусочні і делікатесні – яких тільки назв не вигадали спритні кухарі.

Здавалося б, що може бути простіше, ніж взяти шматок хліба чи булки (або два шматки) і намастити їх та перекласти чимось смачним… А от як немає двох однакових кухарів, так і немає двох однакових бутербродів. І, схоже, ця страва нікому з нас не набридне.

Нас часто виручають закусочні бутерброди. Можна приготувати бутерброди на сніданок і для фуршету.
Ось кілька нескладних рецептів, які урізноманітнять ваше меню.

Бутерброди з омлетом

Продукти для бутербродів з омлетом: 3 яйця, 3 ст. ложки молока, 1 чайна ложка масла, сіль до душі .
Для приготування бутербродів з омлетом приготуйте омлет, розріжте його на невеликі прямокутні шматочки. Для бутербродів скибочки білого хліба обсмажте в маргарині, перекладіть ними омлет і посипайте дрібно нарізаним кропом .

Бутерброди по-датськи
Продукти для бутербродів по-датски: 100 р масла, 100 р сиру, 2 помідори, 1 круте яйце, 4 маслини чи 1 яблуко .

Для приготування бутербродів по-датськи скибочки білого хліба намажте вершковою олією, повністю покрийте їх скибочками сиру. На сир (посередині) покладіть смужку помідора, з одного боку її – дольки звареного вкруту яйця, з іншого – маслини чи відварені в цукровому сиропі скибочки яблука.

Бутерброди з гострого сиру

Продукти для бутербродів з гострого сиру: 150 г гострого сиру, 100 г смаженого чи відварного м'яса, 100 р філе оселедця, 2 зварені картоплини, 1 кисле яблуко, 1 цибулина, 80 р масла, гірчиця до душі, 1 огірок, 1 помідор .
Для приготування бутербродів усі продукти пропустіть через м'ясорубку, додайте збиту вершкову олію, гірчицю до душі і добре перемішайте. Цією пастою намажте скибочки будь-якого хліба. Прикрасьте скибочками огірка чи помідора або сирними паличками .

Бутерброди вітамінні

Для їх приготування Вам знадобиться: хліб будь-який за смаком - 4 скибочки; гілочки кропу або петрушки (зелень), 25 г тонко нарізаного сиру - 4 скибочки
ікра (мойви) копчена - 4 ст. ложки; помідори - 2 шт.

Приготування: намажте ікрою скибочки хліба і посипте дрібно нарізаною зеленню, покладіть зверху по скибочці сиру. Прикрасьте кожен бутерброд половинкою помідора і гілочкою зелені.




Теги:кулінарні рецепти, рецепти бутербродів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar