реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Бухгалтерка поцупила 20 тисяx чужої зарплати

Прокуратурою погоджено підозру службовій особі, яка привласнила понад 20 000 гривень з фонду заробітної плати підприємства - про це повідомила прес- служба обласної прокуратури.

Прокуратурою Городнянського району здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням корупційного злочину, пов’язаного з привласненням бюджетних коштів. 10 березня в цьому провадженні прокурором погоджено оголошення особі про підозру.

Досудовим розслідуванням встановлено, що бухгалтер одного з комунальних закладів упродовж червня-серпня минулого року з метою збагачення внесла до своєї банківської комп’ютерної програми недостовірні дані про нараховані суми заробітної плати 36 працівників. У подальшому вона, шляхом перерахування на свою банківську картку, неправомірно привласнила грошові кошти з фонду заробітної плати закладу на суму понад 20 000 гривень.

Внаслідок її дій 36 працівникам зароблені ними кошти були виплачені не в повному обсязі.

Даний злочин кваліфікується за ч. 2 ст. 191 Кримінального кодексу України як привласнення майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем.

Найближчим часом досудове розслідування буде закінчено, справу буде скеровано до суду.



Теги:крадіжка, прокуратура Чернігівської області, городня, фонд зарплати


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
можливо це все було у відділі освіти в смт.Куликівка? Бо у червні-серпні минулого року була крутня із поступлянням налічки назад в бугалтерію від вчителів. Одним переплатили, іншим - багато недоплатили. Чому не називаєте район і організацію?
avatar
2
район названо - Городнянський. А вашим хай прокуратура зацікавиться, бо її працівники сайт наш читають...
avatar