реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Працівники АТП привласнили пального на мільйон

За процесуального керівництва Чернігівської окружної прокуратури повідомлено про підозру трьом посадовим особам одного з комунальних підприємств Чернігівської міської ради у незаконному привласненні чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненому в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 191 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що протягом травня-серпня 2023 року троє посадових осіб комунального підприємства Чернігівської міської ради за попередньою змовою привласнювали дизельне пальне з метою особистого збагачення та здійснювали його продаж суб’єктам підприємницької діяльності.

Зловживаючи своїм службовим становищем, один з правопорушників отримував дизельне пальне в оператора автозаправної станції за паливною картою, після чого спільники перевозили і продавали його.

Внаслідок вказаних злочинних дій підозрюваних місцевому бюджету завдано понад 1 млн грн збитків. Наразі підозрюваних затримано та обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Про це повідомила прес- служба обласної прокуратури.

Викриття протиправної діяльності проводилося слідчими Чернігівського РУП ГУНП в Чернігівській області.



Теги:прокуратура Чернігівської області, пальне, крадіжка, атп


Читайте також



Коментарі (0)
avatar