реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Безліч суші сетів з доставкою додому від найкращого ресторану в місті – ресторан «Pomodoro.od.ua»

Серед любителів ролів популярним рішенням вважається замовити суші додому https://pomodoro.od.ua/product-category/sushi_360/. Це набагато зручніше та швидше, ніж відвідувати спеціалізовані суші-бари або забирати замовлення у форматі самовивезення. Щоб ролів точно вистачило на кожного з компанії, вигідно замовити суші сети - набори, що включають декілька різних видів ролів. У компанії Помодоро представлений широкий вибір сетів, що відрізняються вагою та змістом.

Чи вигідно замовляти суші сети та чому

На перший погляд може здатися, що https://pomodoro.od.ua/product-category/sushi_360/sety/ не найвигідніше рішення з погляду фінансового аспекту. Але це не так, адже якщо підрахувати вартість кожного рола, що входить у набір, стає очевидним, що купувати їх окремо вийшло б у рази дорожче. Іншими плюсами суші сета можна виділити:

  1. Гарна та незвичайна подача, що дозволяє прикрасити сушами повсякденний або святковий стіл.
  2. Можливість скуштувати кілька різних видів ролів, відкривши собі незвичайні смаки.
  3. Велика вага – набору ролів вистачить на компанію друзів чи сім'ю.
  4. Різноманітність варіантів змісту – до складу одного сету може входити той самий вид ролів, що відрізняються виключно начинками, а також асорті з несхожих видів суші.

Як і звичайні роли, суші сет можна замовити безпосередньо за фактом, а не на якийсь конкретний час та дату. Професіоналізм шефів Помодоро дозволяє їм у найкоротші терміни виконувати найскладніші та найоб'ємніші замовлення.

Плюси замовлення суші сетів через онлайн-сервіс Помодоро

У період пандемії особливо актуальною є можливість замовити улюблену їжу, не виходячи з дому. Крім того, це зручно. Проблема залишається одна – знайти хорошу службу доставки. З цієї точки зору, компанія Помодоро зарекомендувала себе виключно позитивно. Серед її переваг професіоналізм кухарів, дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні, що неодноразово підтверджено численними перевірками, застосування лише свіжих продуктів, гарна подача та багато іншого. За рахунок розвиненої мережі, що включає цілих 6 філій, кур'єр Помодоро виконує доставку замовлень у найкоротші терміни – зазвичай з моменту подання заявки на сайті до того, як доставник зателефонує у двері, пройде не більше 1 години. Окрім суші та ролів у ресторані можна замовити багато інших видів їжі, супи, закуски, м'ясо, десерти, а також алкогольні та безалкогольні напої, які приємно розбавлять та урізноманітнять трапезу.




Теги:Одеса, суші, споживач, доставка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar