реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Збірні вантажі з Китаю

Займаєтеся бізнесом і доставляєте товар з Китаю? А знаєте, як заощадити на перевезенні невеликих партій? Замовляйте послугу збірних вантажоперевезень з Китаю від УкрВіпСервіс. Це дозволить вам платити лише за те місце, яке займає ваш вантаж в контейнері. А головне - отримати його в цілості, збереженні і точно в термін.

Переваги збірних вантажоперевезень з Китаю

Якщо перевезення коштує необґрунтовано дорого, то це не означає, що варіантів знизити ціну немає. Чи не кожне підприємство має склади і великий товарообіг. Саме тому маленькі компанії замовляють послугу збірного транспортування. Збірні вантажі - оптимальний спосіб доставки малогабаритних партій з Китаю.

Відбувається це в такий спосіб. У контейнері розміщують аналогічні вантажі різних власників. Кожен замовник платить лише за ту частину контейнера, яку займає. Зрозуміло, виходить в рази дешевше, ніж оплачувати доставку самостійно.

Збірні вантажоперевезення припускають доставку товарів різних замовників в одному контейнері. Комплектація відбувається за типами - схожості і вимогам до транспортування. Збирають і зберігають їх на консолідованих складах. Складають логістичний маршрут і відправляють необхідним транспортом - авто, авіа, залізничним транспортом або морем. З Китаю, як правило, товари відправляють морем. Це найоптимальніший варіант за вартістю. Якщо довірити процес надійній митно-брокерській компанії, то можна позбавити себе не тільки від турбот, пов'язаних з перевезенням, а й делегувати процедуру розмитнення https://www.uvs.in.ua/dostavka-i-rastamozhka-gruzov-iz-kitaya/ УкрВіпСервіс. Послуги цієї компанії звільняють власників бізнесу від рутинних завдань, зберігаючи час для вирішення не менш важливих питань.

Збірні вантажоперевезення з УкрВіпСервіс

УкрВіпСервіс - компанія, яка офіційно надає логістичні і митно-брокерські послуги. Це означає, що ви можете повністю покластися на фахівців в питаннях доставки, зборі документів і розмитнення.

А саме, отримати:

  • консультацію юристів, логістів, митних брокерів;
  • грамотний маршрут;
  • транспорт надійних контрагентів;
  • послуги експедирування та митного очищення вантажів.

Якщо у вас немає можливості занурюватися в процеси транспортування і розмитнення, то ви можете замовити послуги під ключ.

Збірні вантажоперевезення здійснюються не тільки з Китаю. Невеликі партії товару в складі збірних доставляють з США, Європи та інших країн за прийнятною вартістю. Товари - найрізноманітніші. Невеликі партії техніки, електроніки, одягу і взуття.

Звертайтеся в компанію УкрВіпСервіс. Доставлять вантаж в будь-яку точку України. Займаються перевезенням не тільки імпорту, але й експорту.




Теги:УкрВіпСервіс, споживач, вантаж, доставка


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Из китая это хорошо, но вот у меня Тёща решила переехать в соседний город, поближе к родственникам. И очень переживала за свои веши и мебель. На этот случай у меня есть эта компания https://smartmove.com.ua/ru/gruzoperevozki-kiev/perevezennya-mebliv/ . Они оперативно и качественно перевезли ее в новую квартиру и мои нервы остались целы! Воспользуйтесь и вы этим перевозчиком. Останетесь довольны, гарантирую!
avatar