реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Бахмач не стане Врадіївкою?

Оголошуємо про початок громадських акцій.

Хід подій. 18.12.2021 приблизно о 20.00 депутат Бахмацької міської ради, керівник місцевої фракції "Рідний дім" Віктор Міщук, на власному автомобілі насмерть збив велосипедиста. Після чого, депутат намагався втекти з місця події, але не впорався з керуванням і вилетів у кювет. За свідченням очевидців Міщук був настільки п'яний, що не міг самостійно вийти з машини.

Депутат намагається уникнути покарання, перебуває у міській лікарні, бо отримав висновок лікаря про те, що вчора був не смертельно п'яним, а смертельно хворим - таким що потребує негайної госпіталізації.
Як відомо, Віктор Міщук у стані алкогольного сп'яніння вже неодноразово затримувався працівниками поліції та неодноразово був винуватцем ДТП.

Для прикладу, рік тому на огляд до ніжинської лікарні бахмацькі поліцейські доставили п'янющого Віктора Міщука, але лікарі дали висновок про те, що Мішук був тверезий. Від покарання його вкотре відмазали, він продовжував їздити п'яним за кермом і вчора вбив людину.

Питання до Управління охорони здоров'я в Чернігівській області з якою метою і за чиїм проханням ваші лікарі прикривають злочинців? Питання до Управління поліції в Чернігівській області та Володимира Недзельського, де кримінальні справи на ніжинських лікарів, які дозволили Міщуку ще в минулому році уникнути відповідальності? Які висновки експертизи привезли з Ніжина вчора?

Товариство! Починаємо безстрокові громадські акції. Ми не дамо спустити на гальма вбивство. 20.12.2021 (понеділок) о 10.00 пікетуємо Бахмацьке відділення поліції. Гуртуємося. Запрошуємо громадськість та засоби масової інформації. Або винуватець отримає справедливе покарання, або наскрізь прогнила система отримає чергову Врадіївку.

Володимир БРЮХОВЕЦЬКИЙ



Теги:ГУ НП в Чернігівський області, Бахмач, ДТП, Володимир Брюховецький, Врадіївка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar