реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 6 червня

В День журналіста газета "Сіверщина" традиційно порушує теми, які не часто знайдеш на сторінках інших видань. Скажімо, газета публікує статтю Юрія Луценка "Тягар української людини", з якої видно, що після ув'язнення він із рожевого соціаліста перетворився на думаючого українця.

Пише газета і про напади на журналістів, скромно помовчуючи про те, як самій редакції тричі били вікна і вивіски...

Справжню Росію в оцінці російського журналіста також не часто (точніше -- ніколи) не зустрінеш на сторінках чернігівських ЗМІ -- швидше замовний ефесбешниками матеріал про позитивного Лаврентія Берію чи про Мутний союз...

В номері -- широкий звіт про обласну звітно- виборну конференцію обласного товариства "Просвіта", нестандартний репортаж Василя Чепурного з Ніжина, поради відомого садівника Михайла Курдюка щодо кращих сортів яблук та багато іншої корисної інформації.

Цікаво, що на обласній конференції "Просвіти" на питання Бориса Домоцького з Новгорода- Сіверського хто передплачує "Сіверщину" третина присутніх руки не підійняли -- це були якраз ті, що критикували газету. Ті ж, що її читають -- люблять "Сіверщину" за те, що вона українська, смілива і для думаючих людей.

А Ви передплатили "Сіверщину"?



Теги:Сіверщина, Борис Домоцький, Василь Чепурний, Берія, День журналіста


Читайте також



Коментарі (0)
avatar