реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 26 січня

Не тільки про завалену снігами Чернігівщину пише в наступному номері газета "Сіверщина", але й про серйозні проблеми.

Так Борис Домоцький з Новгорода-Сіверського розповідає про "міст, що втік від дурисвітства" -- на Бирине зірвало міст, а працівники управління МНС ловили його аж біля Комані. Валерій Магула аналізує проблеми Менського району через призму сесії районної ради, що затверджувала бюджет -- так затвердили, що навіть не прочитали як самі себе зобов'язали проводити суботники для московської церкви...

"Сіверщина" публікує результати еспертного обговорення в прес-клубі "Просвіта" -- кандидати національно- демократичних сил є для кожного мажоритарного округу Чернігівщини на наступних виборах. Кандидату у кадидати названі -- читайте "Сіверщину", обговорюйте і додавайте свої пропозиції.

При низьких темпах промисловості податківці області збирають все більше податків -- над цим феноменом розмірковує економічний оглядач Сергій Соломаха. А редактор пише про "справу Луценка" і дармоїдів, які охороняють СІЗО.

До теми комсомолу з його "половим вопросом" повертає підполковник запасу Анатолій Покришень -- ви взнаєте невідомі факти прихованої історії.

Традиційно у "Сіверщині" багато корисної інформації -- про погоду, народний календар тощо. Читайте! Передплачуйте дійсно українську і дійсно народну газету!



Теги:Сіверщина, Борис Домоцький, вибори - 2012, Василь Чепурний, Сергій Соломаха


Читайте також



Коментарі (0)
avatar