реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 17 травня

Минулий номер газети "Сіверщина" вийшов на день пізніше у зв'язку зі святом, але наші читачі це помітили і захвилювалися. Не турбуйтеся: з вашою-нашою улюбленою газетою все гаразд. Наступний номер має прийти вчасно.

Перша його сторінка присвячені актуальній селянській темі -- закупівельним цінам на молоко. А далі йде густа політика -- травневі тези Віталія Кличка під час його приїзду на Чернігівщину, мисливський будинок Януковича, форум об'єднаної опозиції...

Опозиція висунула єдиним кандидатом на міського голову Щорса Григорія Скидана -- розповідь про нього Валерія Магули зацікавить всіх виборців у цьому маленькому містечку.

Конфлікт у Пакулі Чернігівського району досліджує редактор Василь Чепурний: Віктор Лазар проти Віталія Бекешка! Колишні подруги -- голова сільської ради і фермер розсварилися! Бойова машина піхоти на дворі кошинього керівника "Чернігівстандартметрології"!

Поет- політв'язень Микола Адаменко грає на домрі полонез Огінського у публікації Інеси Фтомової. А голова куликівського земляцтва у Києві розповідає про авторку "Букваря" Лідію Деполович.

Ще в номері багато інших тем -- передплачуйте "Сіверщину"! Ще раз нагадуємо: газета і сайт -- різні речі.



Теги:опозиція, Кличко, Пакуль, Щорс, Інеса Фтомова, Валерій Магула


Читайте також



Коментарі (0)
avatar