реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Міліція застосувала газ і водомети

Зрозумівши безпорадність лідерів опозиції, частина євромайданівців рушила до Верховної Ради, щоб вимагати там чорних законів, прийнятих якимось дивним голосуванням 16 січня.

У відповідь міліція виставила автобуси та солдатів строковї служби внутрішніх військ. "Героїчний" "Беркут" знову заховався за солдат.

«Слідчими ГУМВС України в м. Києві відкрито кримінальне провадження за ст. 294 (Масові заворушення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років», - йдеться у повідомленні прес- служби міліції.

Протестувальники один автобус підпалили, один захопили. Міліція застосувала гранати із сльозогінним газом та пустила при мінусовій температурі водомети. Народ у відповідь став кричати "Водохреща!". Дотепні ці люди, українці!

Заклики Кличка до припинення протистояння та повернення на Майдан не дали результату. Лідер "УДАРу" заявив, що їде зустрічатися з Януковичем.

Оглядачі відзначають, що у випадку дальшого відсиджування Президента у його резиденції вся відповідальність за розпалювання протистояння лягає на нього.



Теги:віче, Майдан, опозиція, Кличко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar