реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети «Біла хата» від 26 травня 2011 року

Про першу в Чернігові «Живу бібліотеку» розповідає провідний спеціаліст Чернігівської обласної бібліотеки для дітей ім. М. Островського Віра Вересоцька, яка впевнена у тому, що «Жива бібліотека» — це нова можливість для бібліотек області допомогти дітям і дорослим краще розуміти один одного незалежно від національності.

Актуальна консультація заступника начальника Державної податкової інспекції м. Чернігова Ігоря Чеботаря щодо переваг електронної звітності стане в нагоді тим, хто займається підприємницькою діяльністю.

Що думають чернігівці про новий вид впливу на людський організм — електронні наркотики? З цього приводу на запитання журналіста відповідають промоутери, експерти з музики, актори, студенти та науковці.

Газета «Біла хата» подає цікаве історичне дослідження, опираючись на першоджерела — чернігівські друковані видання 1867 та 1916 років, які надала редакції одна з читачок тижневика. Із цих матеріалів можна довідатися про те, яку періодику передплачували чернігівці на 1917 рік, про що писали в шістдесятих роках позаминулого сторіччя чернігівські видання.

Цього разу в рубриці «Сімейне коло» переважають матеріали про життєву долю людей, яке залишається завжди багатогранним незалежно від примх погоди і настроїв політиків.

Про створення та перші роки діяльності Чернігівського лікеро-горілчаного заводу купця Туровського йдеться в публікації «Горілка на Чернігівщині».

Також у газеті: про експеримент, який проводиться Кабінетом Міністрів у Корюківському районі щодо впровадження методів непрямої оцінки доходів громадян для призначення соціальної допомоги, поради 104-літнього мудреця, історія з конверта та інші цікаві й корисні публікації.



Теги:Газета, 26 травня, 2011, тижневик, Анонс


Читайте також



Коментарі (0)
avatar