реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс Чернігівського тижневика «Біла хата» від 27 жовтня 2011 року

Про «золоту молодь» і «золоту старість» та про те, чи зможе сьогодні середнього статку український пенсіонер купити книгу і сходити в театр, розмірковує автор публікації «Непрожиткова пенсія».

Віра людей у різні біологічні добавки як харчову додаткову їжу — шлях до активних дій шахраїв. І хоча всі знають, що це не ліки, а спосіб поповнити організм речовинами, яких йому бракує, все одно їх купують саме як медикаменти від усіх хвороб. Як спіймався на гачок шахраїв мешканець Чернігова — йдеться в публікації «Чудодійні» пігулки».

Немало людей відчувають проблеми зі сном. Зокрема, довго не можуть заснути, а в результаті встають уранці невиспаними. Як уникнути таких неприємних «симптомів» і чому це відбувається, розповідає терапевт Роман МОСКАЛЕНКО.

На прохання читачів газета «Біла хата» друкує неабстрактні поради відомого знавця, академіка, який спеціалізується на лікуванні морською сіллю за народними рецептами і який вважає, що хоч морська сіль — не панацея, але вона допомагає впоратися з багатьма захворюваннями і може навіть омолоджувати людський організм.

Як захиститися від втрати своєї енергії та передачі її людині-вампіру? Це знає чернігівка, яка «шепче» людей від переляку. Для читачів чернігівської газети «Біла хата» вона дає практичні поради з цього приводу.

У життєвій оповіді «На дні» Ольга ПРАВДИВЕЦЬ із селища Куликівка розповідає про трагічну долю жінки, яка в минулому кохала військового офіцера, та через певні обставини все склалося не так, як хотілося…



Теги:консультація, область, Чернігів, Анонс, Газета, 27 жовтня, 2011, поради, тижневик


Читайте також



Коментарі (0)
avatar