реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс Чернігівської газети «Біла хата» від 20 жовтня 2011 р.

Про споживчий кошик українця у порівнянні з потребами громадян деяких інших країн — у постійній рубриці «Точка зору».

Згідно з Основним законом — Конституцією України, громадяни нашої держави мають право вільно висловлювати свої думки. Що думають та говорять сьогодні чернігівці про нинішню ситуацію в державі та про діючу владу? Про це йдеться у бліц-інтерв’ю кореспондента тижневика.

Як позбутися мурашок у саду, а тарганів — у домі? Ці та інші корисні цікавинки — в тематичній сторінці «Господар».

А сторінка «Зоосвіт» цього разу зацікавить тих, хто вирощує індиків, кролів, свиней, кіз та інших сільськогосподарських тварин. Фахівці Головного управління ветеринарної медицини в Чернігівській області дають конкретні поради, як правильно доглядати тварин у разі різних ускладнень із їх здоров’ям.

Перелітні птахи давно відлетіли у вирій. Але нещодавно в селі Мохнатин Чернігівського району прибився до людей чорний лелека. Журналіст розповідає про дивну зустріч із такою птахою.

Для тих, хто полюбляє життєві історії, цього разу обласна газета «Біла хата» пропонує своїм читачам бувальщину Антоніни Товстопят із міста Прилуки «Скажи «Вибач!» — про юнака та дівчину, які в юності кохали одне одного, але тільки через роки вони зустрілися. Та зустріч ця виявилася досить дивною…

22 жовтня виповнюється сто два роки від дня народження нашої землячки Єлизавети Денисівни Шиян, яка нині мешкає в селі Жуківщина Козелецького району. Про це розповідається в життєвій оповіді «Вічна Лисаветка».



Теги:політика, консультації, 20 жовтня, Анонс, Газета, сімя, Біла хата, 2011, поради, тижневик


Читайте також



Коментарі (0)
avatar