реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс Чернігівської газети «Біла хата» від 22 вересня 2011 року

Шахраї знову вдаються до різних способів обдурення літніх людей, особливо в сільській місцевості. Про «призабуті» види шахрайства, які сьогодні знову впроваджуються нечесними людьми, розповідає редакції керівник сектору зв’язків із громадськістю управління МВС України в Чернігівській області Сергій БРИЛЬ.

19 вересня вступив у дію Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо дорожньо-транспортних пригод та виплати страхового відшкодування».
Про особливості такого нововведення розповідають читачам тижневика начальник Управління ДАІ УМВС України в Чернігівській області полковник міліції Олександр ЄРШОВ та керівник Чернігівської філії приватного акціонерного товариства «Українська страхова компанія «КНЯЖА» Наталія КУЛІШ.

Із 1 жовтня набуває чинності Закон України «Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи». Які новації пропонуються в Законі, які вимоги до суб’єктів пенсійного законодавства та які передбачені компенсаторні заходи при запровадженні «пенсійних» норм? Про все це — на сторінках обласного тижневика «Біла хата».

Про що співають у Росії? Про це журналісту газети "Біла хата" розповів росіянин, який служив нещодавно на Кавказі.

«Сад мій і Україна — ровесники, але сад родить, а в державі — негаразди», − саме так розмірковує відомий в Україні письменник із Чернігова Михась ТКАЧ. Його актуальні судження редакція і пропонує своїм читачам.

Як зберегти яблука на зиму після їх збирання, щоб вони не псувалися? Поради читачам дає кандидат сільськогосподарських наук із села Тростянець Ічнянського району Михайло Курдюк.



Теги:консультації, Анонс, Газета, практика, Біла хата, 2011, Чернігівська, поради, тижневик, 22 вересня


Читайте також



Коментарі (0)
avatar