реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс Чернігівської газети «Біла хата» від 8 вересня 2011 року

У чому суть нового Закону «Про безоплатну правову допомогу», який вступив у дію 9 липня цього року? Роз’яснення читачам обласного тижневика надає головний спеціаліст відділу правової роботи, реєстрації нормативно-правових актів та легалізації об’єднань громадян Головного управління юстиції в Чернігівській області Юлія Бойко.

Також фахівці надають читачам консультації з таких питань: чи можна обміняти свою землю на іншу земельну ділянку, якщо у власника є пай? Чи можна ввозити в Україну придбані за кордоном ліки? Ці та інші теми — на сторінці «Правовий орієнтир».

Спецвипуск газети в газеті — «Зоосвіт» у «Білій хаті» — запропонує читачам цікаві й різноманітні матеріали щодо утримання тварин та птахів у себе вдома. Спеціалісти-ветеринари дадуть конкретні і своєчасні поради для господарів друзів наших менших.

Сучасна бувальщина «Дитина від брата» для тих, хто по-особливому цінує життя та вміє знаходити вихід із будь-якої ситуації.

Чернігівський тижневик «Біла хата» продовжує знайомити своїх читачів із матеріалами, які надійшли на конкурс «Хато моя, біла хато». Цього разу колишня мешканка одного з сіл Ріпкинського району, а нині — чернігівка Єфросинія Гніденко, розповідає про страшні епізоди зі свого життя. Публікація має назву «Людожери».

«Сатиричний калейдоскоп» пропонує читачам нестандартний погляд на деяких місцевих політиків.

Про все це — у Чернігівській обласній газеті «Біла хата».



Теги:консультації, 8 серпня, Анонс, Газета, Біла хата, 2011, поради, тижневик


Читайте також



Коментарі (0)
avatar