реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс "Білої хати" від 3 лютого 2011 року

Що робити з безпритульними тваринами? Адже, якщо ситуація так і надалі розвиватиметься, то незабаром у Чернігові, наприклад, буде ходити по вулицях небезпечно. В той же час знищувати тварин негуманними методами аж ніяк не можна. Чи дійшли до логічного завершення зовсім протилежні точки зору на проблему? Цій темі тижневик відводить цілу сторінку газетної площі.

Часом нам здається, що про наші зуби ми знаємо все. А коли виникає біль, ми вимушено біжимо до медичної установи і звертаємося за допомогою до лікаря. У випуску «Білої хати»— лікар-стоматолог з Чернігова розповідає читачам про те, як уникнути зайвих неприємностей — запобігти ускладненням негативного процесу в порожнині рота? А свої народні рецепти щодо профілактики стоматологічних захворювань дає читачам народний лікар-травознай з Чернігівщини Іван Просяник.

Днями автор пенсійного законопроекту Сергій Тігіпко заявив про відкликання свого документа з Верховної ради, який у суспільстві викликав широкий резонанс. Тим не менше, поки що законопроект про пенсійну реформу ніхто не відміняв. Отож на сторінках газети «Біла хата» продовжуються дискусії з цього питання. Офіційну точку зору висловлює заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду в Чернігівській області Марія Помилуйко.

УМВС України в Чернігівській області неодноразово зверталось до мешканців Чернігівщини, аби вони були пильними перед майстерністю шахраїв, які не перестають дурити та обдирати людей, і особливо жителів із сільських населених пунктів. Цього разу обласна міліція розповідає про те, як завдяки пильності громадян вдалося запобігти черговій спробі шахраїв заволодіти грошима літніх людей.

Та не все вже так виглядає в чорному кольорі. А тому з цього номера «Біла хата» започатковує новий щомісячний випуск «Весело в хаті», де різні пригодницькі розповіді чернігівських гумористів додадуть багатьом читачам позитивних емоцій, яких так не вистачає у наш складний час.




Теги:Вісті, добрі новини, собаки, пенсія, Чернігів, лютий, Анонс, Газета, Біла хата, 2011


Читайте також



Коментарі (0)
avatar