реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс "Білої хати" від 17 березня 2011 року

Незабаром у Чернігові проїзд у міському транспорті значно подорожчає, а пенсіонери та інші пільговики добиратимуться на дачі не безкоштовно. Про це йдеться у спеціальному репортажі «Білої хати».
Молодий хлопець із села Конотоп Городнянського району ось уже одинадцятий рік не відчуває ніг внаслідок серйозної травми, яку він отримав у лісі. Про життєві перипетії цієї людини йдеться в публікації «Трагедія і віра».

Літературно-мистецька сторінка «Обрій» читачам пропонує твори учнів, які стали переможцями в обласному конкурсі «Хай весь світ дивують діти», — Олександра Прилипка з Козелецької гімназії № 1 та Юлії Воробей із с. Бурівка, Городнянського району.
А інший конкурс «Хато моя, біла хато», запропонований редакцією обласного тижневика, вміщує чергові матеріали цього разу аж трьох авторів — читачів газети.
Сучасна бувальщина «Гоп, мої гречаники!», надіслана Олександром ДУДКОМ із села Сядрине Корюківського району, відбиває суть сьогодення, а отже, її зміст, як ніколи, актуальний саме в цей час.
Свої міркування про селянське життя-буття виклав читач газети Олександр КОМАНДА із села Лєвоньки Чернігівського району в сатирично-віршованому творі «Поле чудес».
Про цікаву весняну пригоду, учасницею якої стала журналістка Інеса Фтомова, йдеться у її розповіді «Несподіваний гість».
Також обласний тижневик «Біла хата» анонсує цікаві матеріали, які друкуватимуться незабаром.




Теги:сім'я, березня, Чернігів, 17, Анонс, Газета, Рік, Біла хата, 2011, тижневик


Читайте також



Коментарі (0)
avatar