реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Алея героїв буде знесена до Дня героїв Крут?

Сьогоднішнє обговорення істориками долі чернігівської Алеї героїв, коли Тамара Демченко, Сергій Леп'явко та Сергій Лаєвський пропонують всіх примакових - юрків коцюбинських знести у окремий "музей совка", дістало продовження.

Неофіційно, але вперто молоді націоналісти поширили заяву, що коли міська влада не прийме рішення про долю цих символів комуни - вони їх самі знесуть до 29 січня. Дня, коли Україна шанує пам'ять Героїв Крут.

Дійсно не логічно, що Україна шанує і захисників України - крутян, і російських терористів, які нищили Україну, що її захищали хлпці в Крутах.

Сергій Соломаха, скажімо, заявив: "У мене, як рухівця з 1989 року, немає морального права зупиняти хлопців, які сьогодні ризикують своїм життям і захищають незалежність неньки України від ворогів, які на цих комуністичних, антиукраїнських героях виховані у путінській Росії і Донбасі.
Не можу навіть уявити як їм морально нестерпно після обстрілів і смертей побратимів повертатися з фронту у рідне місто і бачити цю антиукраїнську по суті і змісту Алею антигероїв".

Нагадаємо, що на Алеї героїв стоять пам'ятники Миколі Щорсу, Юрію Коцюбинському, Віталію Примакову, Миколі Подвойському, Антонову- Овсієнку, які були червоними нищителями України, та героям періоду другої світової війни - Кирпоносу, що загинув у оточенні під Києвом, та льотчику Сеньку.



Теги:символи тоталітаризму, комуністи, Рух, Алея героїв


Читайте також



Коментарі (0)
avatar