реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Найбагатші мають найбільші пільги

За даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств, у
III кварталі 2008р. середньомісячні сукупні ресурси сім’ї в області становили 2559 грн. У середньому на одного жителя приходилося 1080 грн. Ці показники на 36% перевищили рівень III кварталу 2007р. Про це «Сіверщину» повідомила Катерина Свистун, перший заступник начальника Головного управління статистики у Чернігівській області.
Найвищі доходи мали домогосподарства м.Києва. Середньодушові ресурси киян (2085 грн.) в 1,7 раза перевищили дохід середньостатистичного українця (1211 грн.). Серед областей Поліського економічного району найвищі доходи мало населення Житомирської області (1177 грн. на одного жителя в місяць).
У структурі сукупних ресурсів домогосподарств області 85,4% складали грошові надходження. Основним джерелом доходів залишалася заробітна плата, частка якої становила 39,7%, хоча її роль дещо зменшилася.
Наступною за величиною складовою в структурі сукупних ресурсів були пенсії, стипендії та соціальні допомоги ( 27,6%), найвагомішою з яких були пенсії – 25,3%.
Доходи від особистого підсобного господарства становили 11,5% надходжень в бюджет середньостатистичного домогосподарства області.
Частка пільг та субсидій, які отримує населення області, становила 1,8%.
Слід зазначити, що вартість пільг та субсидій, отриманих найбіднішими домогосподарствами, була в декілька разів нижчою, ніж у найбагатших.





Коментарі (1)
avatar
1
Очень хорошая программа и работает не плохо.
Дмитрий
avatar