реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

11 грудня, п’ятниця, о 15.00 відбудеться зустріч шанувальників сучасної прози з письменницею Ірен Роздобудько та бардом Ігорем Жуком.

Роздобудько Ірен Віталіївна – письменниця, поетеса, сценарист, головний редактор журналу «Караван историй. Украина». Народилася у Донецьку. Закінчила факультет журналістики Київського Національного Університету. Працювала у Донецькому відділенні ТАСС-РАТАУ телеграфісткою, у багатотиражці Донецького металургійного заводу, журналістом та диктором радіогазети. З 1988 року у Києві. Працювала в газеті «Родослав», коректором журналу «Сучасність», оглядачем на першому й третьому каналах Національної радіокомпанії, оглядачем у газеті «Всеукраинские ведомости», заступником головного редактора в журналі «Натали», головним редактором у журналі «Караван историй. Украина» та журналістом у журналі «Академия» .
Працювала також офіціанткою в ресторані, інспектором манежу в цирку, Снігуронькою в фірмі послуг «Свято», завідувачем відеосалону у кінотеатрі. Триразовий лауреат та зрештою переможець конкурсу «Коронація Слова» (2000, 2001, 2005 рр.).
Автор ілюстрацій до книг Лариси Масенко, Елеонори Соловей, Леся Танюка. Авторка двох збірок поезій. Вишиває бісером, грає на гітарі, плете светри, плаває під водою з аквалангом…Має доньку Яну.
фото із сайту ВВС
Творчий доробок:
« Пастка для жар-птиці» (2000) - детектив, друге місце на конкурсі "Коронація слова" 2000 року в номінації "роман", «Він: Ранковий прибиральник. Вона: Шості двері.» - роман, «Ґудзик» - психологічна драма, перше місце на конкурсі "Коронація слова" 2005 року в номінації «роман», «Дванадцять, або Виховання жінки в умовах, не придатних до життя» - роман-алюзія, «Зів'ялі квіти викидають» - роман, «Останній діамант міледі» - авантюрний детектив, «Амулет Паскаля» - роман, «Життя видатних дітей», «Коли оживають ляльки», «Оленіум» - комедія абсурду, «Ескорт у смерть» - психологічний трилер, «Переформулювання», «Дві хвилини правди», «Все, що я хотіла сьогодні...», «Гра в пацьорки».

Ігор Жук – народився на Львівщині. У 1972 році закінчив фізичний факультет Львівського державного університету ім.І.Франка. Кандидат фізико-математичних наук, спеціаліст із комп'ютерної графіки.
Давня (паралельна) творча професія - театр та кінодраматургія. Ігор Жук - автор радіо-вистав, дитячої п'єси, сценаріїв понад 30 фільмів студії «Киевнаучфильм», автор трьох невеликих художньо-пізнавальних книг для дітей.
До виходу на бардівську сцену Ігор Жук став відомий у колах київських творчих «неформалів» як художник, організатор ряду виставок мистецького андеґраунду. Мав декілька власних експозицій. Навчався у майстерні київських художників (Г.А.Зубченко, Г.Д.Пришедько).
Відомий бард, в творчому доробку якого близько 300 пісень, написаних українською, польською та російською мовами.
У 2006 році записав спільно з Ольгою Богомолець альбом бардівської пісні «Нас двоє».

фото із сайту umka.com.ua

Ексклюзивне інтерв’ю – за попередньою домовленістю.

[/i]Ваші запитання, надіслані на електронну пошту: [email protected] будуть озвучені під час прес-конференції.

Прес-служба
культурно-мистецького центру
«Інтермеццо»
[i]




Теги:І. Роздобудько, Інтермеццо


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Ви відома українська, ба більше, україномовна письменниця, і в той же час є редактором російськомовного, глянцевого журналу «Караван историй Украина», а перед цим «Натали». Декілька років тому у Чернігові, Києві молодь збирала та спалювала подібні журнали.
Питання: невже українські жінки, не можуть читати подібні журнали українською мовою?
avatar
2
п. Ігорю Жуку
Ви належите до того покоління «фізикі», що масово пішли «у лірики» - у кавеени, чтогдєкогда. Чи виправдав себе цей перехід, можливо «фізика» втратила своїх геніїв?
avatar
3
Вітаю Вас п. Ігоре!
Кожен бард присвячує своєму коханню якусь пісню. Який же твір присвятили Ви пані Ірені?
avatar