реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

100 днів Ющенка, Порошенка і теперішнього

За перші 100 днів президент Ющенко ініціював і провів через Раду й уряд підвищення в 11 разів допомоги при народженні дитини, домовився під час тріумфального візиту в США про швидкий вступ України до СОТ та підтримку на шляху до НАТО, розпочав процес реприватизації "Криворіжсталі" для продажу на прозорому аукціоні тощо.

Петро Порошенко за перші 100 днів підписав Угоду про Асоціацію з ЄС, вніс проект змін до Конституції щодо децентралізації, провів літній наступ української армії, яка звільнила половину окупованих територій Донбасу, включаючи Маріуполь, Слов'янськ, Краматорськ, Сєвєродонецьк, Лисичанськ та інші міста.

Обидва вони на той час не мали більшості в Раді.

Звичайно, обидва за свої 100 днів зробили чимало помилок і змарнували чимало шансів.

Але дивлячись на 100 днів Зеленського, я взагалі не бачу не лише порівнюваних досягнень, а й узагалі будь-яких реальних здобутків. Для країни, а не для власної партії, друзів чи бізнес-партнерів. Зате дурниць, сварок, переливання з пустого в порожнє і нахабних порушень закону бачу повно. Для них повноважень не бракує.

Тарас ШАМАЙДА



Теги:100 днів, порошенко, Тарас Шамайда, перемога Зеленського, Ющенко


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Да, прям лично провел наступление... после того, как сам же и развязал эту войну... и да, засуньте свою ассоциацию с ЕС, ну сами знаете куда.
avatar