реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Політичний тиждень Чернігівщини. Візити

«Колосок» зустрів гостя
Представник Блоку Юлії Тимошенко народний депутат України Іван Куровський відвідав село Вертіївку Ніжинського району, де зустрівся з вихованцями дошкільного навчального закладу «Колосок», побував у стаціонарному відділенні постійного та тимчасового проживання для одиноких непрацездатних громадян Ніжинського районного управління праці та соціального захисту, завітав до місцевої лікарні, де ознайомився з умовами праці медичних працівників, наявністю медичних приладів та медикаментів тощо.

Критика опозицією уряду

Перебуваючи з візитом в Чернігівській області колишній Прем’єр-міністр Віктор Янукович піддав критиці нинішню політику українського уряду. «Мені доповіли, що відбувається затримка з виплат зарплат в області на 2-3 тижні».
Дивно, що спрямовуючи свою критику на опонентів, Янукович, мабуть, забув, як при його прем’єрстві (в період президентства Кучми) заробітна плата та пенсії затримувались не на два тижні, а на 2-3 місяці. І тільки з приходом ще в ті роки на посаду Прем’єр-міністра Ю.Тимошенко, справа зрушилась з місця — усі виплати почали вчасно здійснюватися.

Олег Ляшко — оперний співак?

Прилуки відвідав не тільки Віктор Янукович, а й депутат Верховної Ради України Олег Ляшко. Перебуваючи у Прилуцькому центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів, вручив пацієнтам цього закладу комплексний апарат для магнітотерапії, синглетно-кисневу систему для приготування суміші, яку використовують при інгаляціях, апарат для УВЧ-терапії «Ундатерм».
Завітавши до Прилуцької територіальної організації українського товариства сліпих, О. Ляшко зупинився на проблемних аспектах, що сьогодні турбують людей, які не в змозі бачити в повному просторі навколишній світ.
«Зустрічі з політиками не дуже цікаві, — відзначив Олег Ляшко, перебуваючи в Прилуцькій музичній школи, — бо, як правило, усі політики брешуть. А щоб не брехати, то я краще вам заспіваю».

І під акомпанемент баяну, яким так віртуозно володіє директор Прилуцької музичної школи Анатолій Бірюзов, Ляшко виконав пісню «День победы», яка, як на мене, виявилася чи не символічною щодо нинішньої політичної ситуації в країні, адже її назва віддзеркалює прийдешню мить перемоги конкретної політичної сили. А після виконаної ним же пісні «Журавлі», в напівжартівливому тоні додав: «Правду мені казали, що якби я не займався політикою, то з мене вийшов би чудовий оперний співак».

Спостерігав за візитами до Чернігівської області Сергій Кордик







Теги:Віктор Янукович, зустріч, Прилуки, вибори, Юлія Тимошенко, Вертіївка, Іван Куровський, кандидат у президенти, президентські вибори


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
The honesty of your postnig shines through
avatar