реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Олег Тягнибок приїхав підтримати своїх

11 травня 2011 року лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» зустрівся з мешканцями смт. Десна та с. Лемеші Козелецького району, а також із жителями м. Прилуки.
Поїздка Олега Тягнибока Чернігівщиною почалася з відвідин смт. Десна, де 15 травня на виборах свободівець Ігор Шанюк змагатиметься за посаду селищного голови. Зустріч розпочалася о 14:00 на центральній площі селища. Попри провокації з боку місцевого осередку Партії регіонів та перепони місцевої влади у наданні приміщенні, зустріч Деснянців з політиком пройшла досить вдало. По завершенню спілкування Олега Тягнибока з жителями селища Десна декілька осіб відразу звернулося до місцевих свободівців з бажанням поповнити їхні лави.

О 16:00 лідер "Свободи" зустрівся з жителями с. Лемеші Козелецького району, де також 15 травня відбудуться вибори до районної ради. Кандидатом на посаду депутата від ВО «Свобода» є Валентин Овдієнко. У Лемешах Олега Тягнибока зустрічали короваєм. Як і в Десні, цікавились люди в основному питаннями житлово-комунальної та соціальної сфер, земельними питаннями.
Завершилася поїздка лідера національної опозиції Чернігівщиною зустріччю з прилучанами. 19:00 у міському будинку культури м. Прилуки Олег Тягнибок зустрівся з прилуцькою громадою. На зустріч з очільником націоналістів прийшло кількасот прилучан.

Вечір зустрічі з політиком відбувся у формі діалогу: запитання - відповідь. Понад дві години Олег Тягнибок відповідав на запитання, що лунали з залу та передавались на сцену у записках. Запитання були досить різного характеру. Запитували і про економіку, і про червоні прапори, і про роботу свободівських депутатів, і про національну ідею, і про програму Всеукраїнського об’єднання «Свобода» та виконання «Свободою» її пунктів.

У своєму виступі Олег Тягнибок також зазначив: «Я завжди приїжджаю в Прилуки з величезним задоволенням. Тут для мене панує родинна атмосфера. І я з радістю дивлюся в очі прилучан, в яких видно запал. Я вдячний усім, хто прийшов на зустріч. Сьогодні у будинку культури зал заповнений, що є свідченням того, що Свободу» тут розуміють і підтримують, розділяють її ідеї й погляди».

По завершенню зустрічі голова Всеукраїнського об’єднання «Свобода» дав інтерв’ю представникам місцевого телебачення та журналістам «5 каналу». А також Олег Тягнибок лишив своїм прихильникам автографи на згадку та сфотографувався з усіма бажаючими. Натомість присутні подарували Олегу вірш та квіти.

Прес-служба Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода»




Теги:Лемеші, Прилуки, вибори, свобода, Тягнибок, селище Десна


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Дякую Сіверщіні за неупередженну і інформаційно-правдиву подачу теми.
avatar