реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Журналіст Сергій Кордик звинуватив голову адміністрації Держспецтрансслужби

У відповідь на проросійські пости в соцмережах депутата обласної ради, недавнього помічника одізного (слава Богу, уже колишнього) нардепа Ігоря Рибакова Артура Зінов'єва (на фото) інтернет- видання "Біла хата" опублікувала статтю, у якій звинуватила цього діяча в прихильності до сепаратистів.

Той у відповідь обурився, хоча пости проти української церкви, українського Президента, за російських бойовиків на Донбасі зрозуміло вказують які погляди має цей пан- господін.

Проте дискусія пішла далі. Журналіст Сергій Кордик, редактор інтернет- видання "Біла хата", розповів і про державного службовця: "Недавно у своєму виступі перед військовослужбовцями 8-го навчального Чернігівського центру Державної спеціальної служби транспорту у присутності керівництва частини та голови Адміністрації Держспецтрансслужби генерал-лейтенанта Миколи Малькова митрополит Чернігівський і Новгород-Сіверський Амвросій чітко, по-церковному, вкотре «розставив акценти» – хто є друг Україні, а хто ворог. У своїй промові він навів кілька прикладів про події кількарічної давнини (теж є відео), недвозначно даючи зрозуміти особовому складу військової частини, що ворогами України залишаються німці та американці, а не Росія, яка розв’язала на теренах нашої держави війну і якій служить Руська церква під «українською» ширмою. До речі, генерал Мальков теж у своєму виступі підкреслив, що греко-католицька церква, наприклад, та інші є «не нашими», а «наша церква» – це Московського патріархату". Біла хата

До речі, Артур Зінов'єв не голосував за маркування рсоійських товарів в Україні....



Теги:Московська церква, Сепаратизм, Чернігівська обласна рада, Сергій Кордик


Читайте також



Коментарі (0)
avatar