реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Волонтер прозвітувався перед дітьми

Патріотичний захід пройшов у школі № 20 міста Чернігова. Волонтер «Справедливості» Володимир Березинський відзвітував про передання сувенірів учнів бійцям АТО на лінію розмежування, а учасник АТО Альберт Черешко вручив школярам пам’ятну фотографію.

Волонтер і учасник АТО розповіли, як українські бійці на Донбасі цінують те, що називають оберегами – малюнки, сувеніри саме від дітей, школярів.

Під час заходу учні школи читали вірші, показували свою майстерність в бальних танцях.

Після завершення зустрічі школярі сфотографувалися на пам’ять, а керівництво школи ознайомило гостей з пам’ятною експозицією про участь випускників і батьків учнів школи № 20 в антитерористичній операції на гарячому клаптику Сходу України.

Як повідомлялося, після футбольного турніру у школі 8-го вересня учні школи №20 передали волонтеру Руху «Справедливість» сувеніри для бійців АТО для передання захисникам України на лінію розмежування.

Команда Чернігівського Руху Валентина Наливайченка «Справедливість» 11 жовтня передала допомогу захисникам України на бойові позиції в Красногорівку, Мар’їнку, а також в розташування в Луганській області.

Прес-служба Руху В.Наливайченка «Справедливість» у Чернігівській області



Теги:АТО, справедливість, російсько- українська війна, Альберт Черешко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar