реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

"Вінницькі" взяли Чернігівську митницю

05 жовтня 2011 року Чернігівську митницю очолив Олександр Вікторович Іванов.
Перша зустріч нового керівника з колективом митниці відбулась за участю Голови Чернігівської обласної державної адміністрації Володимира Миколайовича Хоменка та начальника Департаменту митних інформаційних технологій і статистики Державної митної служби України Павла Володимировича Пашка.

Звертаючись до керівного складу митниці, Володимир Хоменко наголосив на неухильному виконанні завдань, що поставлені перед митними органами керівництвом країни, підкреслив важливість ефективної діяльності Чернігівської митниці для економічного розвитку регіону.
Цього ж дня Павло Пашко та Олександр Іванов провели зустріч з представниками Громадської ради при митниці, керівниками найпотужніших підприємств Чернігова й області, що здійснюють зовнішньоекономічну діяльність у регіоні, а також митними брокерами та декларантами.
Під час зустрічі були обговорені проблемні питання, що виникають у суб’єктів підприємницької діяльності при здійсненні митного оформлення, підприємці висловили свою оцінку діяльності митниці і побажання до подальшої плідної співпраці.
Павло Пашко окреслив основні кроки митної служби на шляху подальшого вдосконалення усіх напрямків її діяльності, що сприяють максимальному спрощенню процесу митного оформлення, скороченню впливу людського фактору на результати митного контролю, реалізації повноцінного партнерства між митними органами і суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності.
Начальник митниці Олександр Іванов наголосив, що у подальшому основні зусилля колективу митниці будуть спрямовані на забезпечення стабільного та ефективного функціонування установи, виконання державних завдань з наповнення бюджету, протидії контрабанді та порушенням митних правил.

Довідка:
Олександр Вікторович Іванов - Радник митної служби І рангу. Має дві вищі освіти: Вінницький державний аграрний університет (облік і аудит, економіст) та Київський національний університет ім.. Тараса Шевченка (правознавство, юрист). Працює в митних органах з лютого 1998 року. Обіймав посади інспектора, старшого, головного інспектора, начальника митного поста, заступника начальника митниці, першого заступника начальника митниці. У 2009-2010 роках очолював Глухівську митницю. З травня 2011 року працював начальником Вінницької митниці. Має відзнаки Державної митної служби України.

Денис Пудрик, який очолював митницю з березня по вересень 2011 року, переведений на посаду начальника Львівської митниці.





Коментарі (1)
avatar
1
Добре хоч вінницькі, а то луганських стільки завелося
avatar