реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Війна Коломойського проти України

Пан Коломойський вивів ГРОШІ з "Приватбанку" за кордон в офшори, а тепер через те, що не було рішення суду про банкрутство банку, через ІНШИЙ суд зобов’язує державу Україна ще й заплатити 2 мільярди доларів, які він НІБИТО колись вложив у "Приватбанк".

Це виходить, що небіжчик, для якого через якісь причини довідку про смерть не було видано, живий. Або дитина, яка не отримала свідоцтво про народження через те, що батьки юридично не були в браку і не звернулись за реєстрацією, то дитина не має юридичних прав.

Це ж треба як в тому анекдоті: Абрам позичив в Івана гроші. Але Абрам уміє піти в СУД і взяти там документ, що не він винуватий, а Іван винний йому ті самі гроші. Тепер Абрам благодушно заявляє, що він не вимагає в Івана негайно повернути борг, а хай колись, по частинах, як буде мати гроші, то віддасть.

Я й не думав, що можна обікрасти 2 рази, ще й залишити жертву з БОРГОМ.

Тепер НАДІЄМОСЬ, що Касаційний чи Верховний Суд признає фактично проведене банкрутство ПРИВАТБАНКУ з від’ємним сальдо. Звернення про признання банку банкрутом його власниками, в тому числі і Коломойським Є.

Ще не закінчилась одна війна між Україною і Росією, як назріває нова корупційна (фінансова, гібридна) війна між Україною і громадянином Ізраїлю. Сили, які розташовані по обидва боки України, зімкнулися в одному строю, щоб таки довести Україну до ДЕФОЛТУ!

Григорій МАКАРЕВИЧ



Теги:Коломойський, ПриватБанк, вибори Зеленського, Григорій Макаревич, дефолт


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Так и работает правовое государство: гражданина 4 года ни в чем не обвиняли, следствия не было, а банк получается отдали по беспределу, чего же тут удивительного в том что суд защитил его права?
avatar
2
"Сили, які розташовані по обидва боки України, зімкнулися в одному строю, і ..." Это хуйня - сучьи силы изнутри Украины (потрох-хенералиссимус, срада, бандеры и паразитирующие сайтики) - вот где лютый пиздец.
avatar