реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Все не для фронту, все - для улюбленого олігарха!

- Здрааааасьтє!

Пам’ятаєте 4,3 мільярди гривень, які фірмі Коломойського списав (закреслено) подарував Господарський суд Дніпровщини? Це гроші, які фірма була винна державному "Приватбанку", пограбованому колишнім власником і які колишній власник не хоче повертати державі. Це, до речі, еквівалент 800 ракет для HIMARS. Фірму закрили, гроші списали. В мережі обурення, вимоги ітп. Мітинги заборонені, Коломойський на суспільну думку клав. Влада, здається, теж.

Так от, це еще не все! Здрааааасьтє-2 наближається.

В понеділок новий суд – Центральний апеляційний господарський. Ще одна фірма Коломойського ПриватОфіс/Монтана хоче «збанкрутувати» і списати 3 мільярди боргу перед "Приватбанком". Цій фірмі, одразу після присяги Зеленського, у липні 2019 Печерський суд зняв арешт на 415 об'єктів нерухомості, які були з 2017 року арештовані у справі фіктивних і свідомо невигідних кредитів, що були основою схеми вимивання коштів з банку. Тепер "ПриватОфіс" олігарха хоче рішенням суду списати борги державі.

3 мільярди – це ще 560 ракет HIMARS. Або 34 Байрактара. Отже, поки ми збираємо кошти, хтось їх собі гребе лопатою. І телеканал цього хтося – ключовий в «єдиному марафоні», зараз замінить вибулі канали Ахметова. І тому Татаров в ОП сидить непохитно.

Тому, з огляду на воєнний стан і потреби держави, цю судову вакханалію треба припиняти.

Володимир АР'ЄВ



Теги:Володимир Ар'єв, ПриватБанк, Коломойський, команда ЗЕ, олігархат, Татаров


Читайте також



Коментарі (0)
avatar