реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Вигнання Чечетова як вигнання біса

У Ладинці Чернігівського району зі шкільної лінійки вигнали одіозного нардепа - регіонала Михайла Чечетова, більше відомого як шлагбаум. Бо ж саме він семафорив підлеглим нардепам - регіональщикам як голосувати.

Поетеса Олеся Мамчич та її чоловік криками вигнали цього діяча з сільського першовересневого заходу. Важливо, що це зробили люди не місцеві. Селяни ж бояться досі. Правда, потім підходили і казали: "Так йому і треба!". Але ця дула в кишені - триваюча хохляцька риса, яку ні Майдан, ні війна не витравили...

Сільська головиха Олена Хоменко усовіщала крикунів - мовляв, як вам не стидно, він же подаруночки привіз, газ у село провів...

Це ще один приклад хохляцтва, що його має витравити Революція Гідності. Адже за подаруночки продаватися - має бути гидко. Нардеп, партія якого привела до влади кримінального злочинця, яка висмоктувала ресурси України для зажерливих януковичів, пшонок, захарченок, ахметових, пінчуків, яка принесла на землю Донбасу війну, яка віддала Росії Крим, такий нардеп має бути вигнаний не тільки з Ладинки, але й з Верховної Ради.

І щастя яке - газ він у село завів? Траншеї рив, ага, свої гроші депутатські туди вклав... Скільки ми будемо слухати оці брехні? Та й не обов'язок це депутата, а злочин - витрясати гроші на одне село, яке догодило, замість комплексної програми розвитку сіл. А оте хворобливе нав'язування всім селам і хуторам російського газу взагалі є економічно- політичним злочином. Бо саджає селян на газову наркотичну голку. Замість розвитку енергоощадних технологій - скажімо, у тій же Ладинці повно верболозу (село на Десні), багато лісу і спокійно можна організувати опалення села природнім своїм ресурсом. А не віддавати гроші Росії і залежати від шизофренічних милостей сусіда - агресора.

Вигнали Чечетова з Ладинки - і гнати треба чечетових по всій Україні. Бо "немає злому на всій землі безкінечній веселого дому" (Тарас Шевченко). А сільська голова Ладинки Олена Хоменко добре що вдягла на свято вишиванку. Але українство не тільки в орнаменті, але і в способі мислення та дії.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:1 вересня, російський газ, Олеса Мамчич, пр, Ладинка, Чечетов


Читайте також



Коментарі (0)
avatar