реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Чечетов викинувся з вікна

Сьогодні вночі в Києві загинув колишній регіонал і екс-нардеп Михайло Чечетов. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Артем Шевченко.

"Моє надійне джерело з судмедекспертизи повідомляє, сьогодні близько першої години ночі у Києві за адресою вул. Мішуги, 2, було виявлено тіло Михайла Чечетова, депутата ВР попередніх скликань. Він випав з висоти 17-го поверху з квартири, де мешкав з дружиною. Тіло вже у морзі, травми характерні для падіння з висоти. Чечетов перебував під заставою у кримінальному провадженні та носив контрольний електронний браслет. Начебто, є передсмертна записка. У хаті під час самогубства перебувала і дружина Чечетова. Така от нічка", - констатував Шевченко.

"О 2:00 дружина виявила світло в кабінеті квартири і записку на столі. Він стрибнув з 17-го поверху своєї квартири", - розповіли агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі ГУ МВС України в Києві.

Напередодні генеральний прокурор Шокін повідомив, що є факти, які дають можливість поновити слідство про злочини, вчинені під час керування Чечетовим Фондом державного майна.



Теги:режим януковича, пр, Артем Шевченко, Чечетов


Читайте також



Коментарі (0)
avatar