реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

"Велике крадівництво"

Журналісти Deutsche Welle дослідили президентський проект Велике Будівництво і дійшли до шокуючих висновків. За даними видання, всього за 1 рік президенства Зеленського збудували утричі менше доріг за вдвічі вищими цінами, аніж це було за Порошенка.

За весь минулий рік "Великого Крадівництва" на ремонт та будівництво 3 357 км доріг було вбахано 120 млрд грн. Для порівняння, за Порошенка було відновлено та збудовано 9 250 км за 115 млрд грн. Різниця в 6 тис. км вражає чи не так?

Також нагадуємо, що частина грошей на проект президента була віджата з коронавірусного фонду та з бюджету, виділеного на лікування онкохворих дітей. За даними Мінфіну, 28 млрд грн з коронавірусного фонду були ганебно закатані в асфальт, а 104 млн грн були тупо відібрані в онкохворих дітей на ремонт доріг у Львівській області.
Зрештою, ті, дороги, про які говорив Зеленський завершенні у верхньому шарі. Переважно це не здані в експлуатацію автошляхи, а всього лише два шари асфальту, на яких ще треба робити узбіччя, встановлювати відбійники, знаки, розмітку, освітлення. Проте, кого це цікавить? Головне ж пропіаритись та розпилити гроші на відкатах...



Теги:команда зеленського, дороги, Корупція, Велике будівництво


Читайте також



Коментарі (0)
avatar