реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Вбиральня майже за мільйон

В місті Прилуки Чернігівської області місцева влада виділила з бюджету міста 930 тисяч гривень на будівництво «золотої» вбиральні у центрі міста.

При цьому, як зазаначають місцеві активісти, 100 тисяч місцеві чиновники виділять лише на експертизу цього об’єкту. З 50 депутатів місцевої ради проти цього рішення проголосувало лише п’ятеро обранців.

«Прилучани, знову в нас перед очима наша влада хоче покласти «вкрасти» чималеньку суму собі до кишені! Туалет в Прилуках за 930 тис. гривень. Депутати на сесії проголосували за побудову вбиральні біля АТБ з підігрівом і плиткою: 830 тис.+100 тис. гривень на експертизу. Але є серед них і адекватні люди, яких ми повинні знати. Не тільки ж їх лаяти НЕ голосували за це: Дуденок О., Кіча В., Правосуд О.,Третяченко Д., Шевель О.

Повторюється такаж сама ситуація яка була з фасадом Прилуцької міської ради коли списали 400 тис., а витрачено було 200 тис. Друзі, я скажу тільки одне ! Так нахабно красти «відмивати» гроші у людей ще потрібно повчитися „розумні люди зрозуміють ХТО саме за цим стоїть„. Майже лям на туалет !!! І сміятись і плакати хочеться», - обурюється місцевий активіст Влад Мартиненко.

Нагадаємо, що раніше в Прилуках виникла резонансна аварія на каналізаційному колекторі, тоді без води опинилося все місто. Тоді місцева влада скаржилася на повну відсутність коштів на відновлювальні робота, а техніку залучали за кошти місцевих волонтерів.Антикор



Теги:Прилуки, БЮТ, вбиральня


Читайте також



Коментарі (0)
avatar