реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Валерій Дубіль проти президентських законів 16 вересня

"Батьківщина" на чолі з Юлією Тимошенко виступає проти законів про статус окремих районів Донбасу і вимагає їх скасувати" - заявив сьогодні на прес- конференції народний депутат Валерій Дубіль.

Нардеп вважає, що суспільство обурене прийняттям цих законів і порівняв їзх із диктаторськими законами режиму Януковича, прийнятими 16 січня. І тоді, і тепер закони приймалися в непрозорий спосіб, в режимі таємного голосування.

Валерій Дубіль та юрист Сергія Тепляков назвали закони 16 вересня неконституційними. "Батьківщина" вважає їх законами про капітуляцію перед Путіним.

На моє запитання - що ж пропонує "Батьківщина" як альтернативу цим законам, невже війну? - Валерій Дубіль заявив, що його партія і її лідер бачать вихід у приєднанні до НАТО, яке є системою колективної безпеки.

В той же час ніхто не сказав, що уряд Юлії Тимошенко, точно так, як і всі попередні та наступні уряди розвалював українську армію і систему захисту від Росії. Саме уряд Тимошенко різко урізав фінансування української армії. А сама Тимошенко не тільки підхіхікувала Путіну про "мазурика" - Президента Ющенка, але й загравала з проросійськими настроями кримчан і севастопольців, зокрема. Тож люстрація має починатися не тільки з персоналій при владі (зрештою, здається мені, що уряд Яценюка якраз і є урядом "Батьківщини"), але й з чесного аналізу української політики.

Василь ЧЕПУРНИЙ.



Теги:уряд Яценюка, закони 16 вересня, Валерій Дубіль, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar