реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Уряд Шмигаля погодив звільнення Прокопенка

Кабінет міністрів погодив звільнення Андрія Прокопенка з посади голови Чернігівської обласної державної адміністрації. Про це повідомив представник Верховної Ради у Кабміні Василь Мокан.

нагадаємо, що Андрій Прокопенко у вихідні заявив про свою відставку, мотивуючи це незгодою з політикою певних кіл у правлячій партії, які формують список кандидатів до обласної ради від "Слуги народу", хоча йе й висловлено іншими словами. За нашими даними, мова йде про народного депутата від "Слуги народу" Павла Халімона, який і займається цими списками. Ще раніше народний депутат Антон Поляков, що перемагав під шапкою "Слуги народу", але звідти вийшов і зараз перебуває в партії "За майбутнє" (Коломойського), говорив про продаж місць у списку Павлом Халімоном.

У всякому разі звільнення голови обласної адміністрації за півтора місяці до виборів не додадуть рейтингу партії "Слуга народу" під час голосування. Натомість Андрій Прокопенко зможе очиститися від зеленого забарвлення і продовжити політичну кар'єру під іншими політичними кольорами.

Хоча саме звільнення буде дійсним, коли Президент Зеленський видасть про це указ.

Василь АВДІЙ



Теги:Прокопенко, Слуга народу, Павло Халімон, Чернігівська ОДА, уряд Шмигаля, відставка


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Ще одне свідчення про слабкість Києва.
avatar