реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

У Чернігові відбувся марш проти нелегальної міграції. Фотозвіт

28 листопада, у Чернігові обласна організація ВО «Свобода» провела марш у рамках Всеукраїнської акції проти нелегальної міграції – «Врятуймо націю – зупинимо нелегальну міграцію».
Велелюдна акція розпочалася молебнем за померлими під час Голодомору біля козацького храму св. вмц. Катерини, а завершилися біля стін обласної ради. Чернігівці вийшли на центральні вулиці міста, щоб підтримати вимоги «Свободи»:
1. Скасування Угоди між Україною та Європейським Співтовариством про реадмісію осіб (Угоду ратифіковано Законом N 116-VI ( 116-17 ) від 15.01.2008).
2. Ухвалення нового Закону про громадянство та перекриття каналів нелегальної міграції.
3. Посилення охорони східного кордону України, перекриття усіх каналів потрапляння нелегалів на територію України.
– З 1–го січня, згідно угоди про реадмісію, – заявив голова чернігівської обласної організації ВО «Свобода» Андрій Міщенко, – до України з країн ЄС, направлять 250 тисяч нелегалів. Це при тому, що народжуваність в Україні складає 300 000 чоловік щороку. Тобто на одного українця буде з’являтися один «кольоровий». Це повторення новітнього геноциду – витіснення українців зі своєї Богом даної землі. У 33 році українців винищували голодом, нині нелегалами. Ми повинні зупинити це!
Нелегальні мігранти несуть нам екзотичні хвороби, чужу культуру, безробіття. Сьогодні ми закладаємо міну уповільненої дій, яка призвести до непередбачуваних наслідків.
Як людина, що вивчала це питання, я побував у відстійнику для нелегальних мігрантів, – розповів присутнім Олександр Ясенчук, довірена особа кандидата у Президенти Олега Тягнибока у ТВО № 213 – у селі Розсудів Ріпкинського району, на місці колишнього військового містечка. Нелегали перебуваючи там грають у теніс, шахи, нормально харчуються, живуть у санаторних умовах. Чи мають такі умови українські діти, що перебувають у сиротинцях, українські студенти у гуртожитках?
Наші бабусі та дідусі, що доживають свій вік у довколишніх селах, отримують нещасну пенсію у 500-600 гривень. Ці кошти дорівнюють, одно чи дводенному перебуванню нелегала у «відстійнику». Це все ж за нас кошт! Здається сучасна, неукраїнська влада таким способом дискримінує українців, ділячи людей на 1-й та 2-й сорти.
Чи багато місцевих рад погодилися приймати нелегалів на своїх землях!? Більше того, обласні ради в західній Україні, приймають рішення про посилення боротьби з цим явищем. Ми звертаємося до керівництва обласної ради, підтримати своїх колег, і відмовитися приймати нелегальних мігрантів.
Прес-служба
Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода»







Теги:О. Ясенчук, Розсудів, нелегали, Ріпкинський район, ВО Свобода, обласна рада, А. Міщенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar