реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Врятуймо націю – зупинимо міграцію! АНОНС!

Чернігівська організація ВО "Свобода" підтримає загальнонаціональну кампанію проти нелегальної міграції.
Акція проти нелегальної міграції у Чернігові розпочнеться 28 листопада, в суботу, о 11-00 ходою від Катерининської церкви, де відбудеться молебень за жертв Голодомору та завершиться мітингом біля обласної ради.
Вимоги кампанії:
1. Скасування Угоди між Україною та Європейським Співтовариством про реадмісію осіб (Угоду ратифіковано Законом N 116-VI ( 116-17 ) від 15.01.2008).
2. Ухвалення нового Закону про громадянство та перекриття каналів нелегальної міграції.
3. Посилення охорони східного кордону України, перекриття усіх каналів потрапляння нелегалів на територію України"
Довідка. 23 листопада 2009 року лідер Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Олег Тягнибок у рамках візиту до Франції на запрошення лідера Національного фронту Франції Жана-Марі Лє Пена підписав Протокол про співпрацю між ВО "Свобода" та Національним фронтом Франції. У рамках співпраці передбачені заходи по боротьбі з нелегальною міграцією.
У 2008 році у с. Розсудів Ріпкинського району відкрито утриманець для нелегальних мігрантів. Кошті на його функціонування та утримання нелегалів виділяються із державного бюджету. За рік ця сума нараховує декілька десятків мільйонів гривень.
За останні роки з України в пошуках роботи виїхало 7 мільйонів працездатних українців, а на наше місце територію України заїхало близько 7 мільйонів мігрантів з країн Африки, Азії та Кавказу. Ми перестаємо бути господарями своєї землі!
Нелегальні мігранти несуть нам хвороби, наркотики, безробіття та перетворюють вулиці наших міст на осередки злочинності та розгулу етнічної мафії. Сьогодні нелегали вже хазяйнують на ринках Харкова, Києва, Хмельницького – завтра та ж доля чекатиме Чернігів.

Не будь байдужим – прийди на акцію!
Прес-служба
Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода»




Теги:Розсудів, нелегали, Чернігів, ВО Свобода


Читайте також



Коментарі (0)
avatar