реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

У Чернігові середня зарплата - 3 853 гривні

У січні–вересні 2016 року на підприємствах, в організаціях та установах м.Чернігова (з кількістю найманих працівників 10 осіб і більше) були зайняті в середньому більше 75 тис. штатних працівників.

Середньомісячна номінальна заробітна плата штатного працівника обласного центру порівняно з відповідним періодом 2015 року зросла на 23% й становила 3853 грн. Це у 2,7 раза більше законодавчо встановленої мінімальної заробітної плати (1450 грн), але на 1% менше середньообласного показника (3887 грн). Про це повідомило "Сіверщину" головне управління статистики в Чернігівській області.

Загальна сума заборгованості з виплати заробітної плати в м.Чернігові на 1 жовтня 2016 року становила 17 млн.грн, з яких основна частка боргу (46 wacko не виплачена підприємствами-банкрутами, 42% заборгували своїм працівникам економічно активні підприємства, решту – підприємства, що призупинили свою діяльність.



Теги:зарплата, борги по зарплаті, статистика


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Брехливая статистика завышенных зарплат,предприятия часть банкроты,часть преостановили деятельность и те что пока работают наделали долгов ...А зарплаты реальные это 1600-2000 грн.С Нового года при таких налогах обонкротятся и остальные...
avatar
2
У нас только бездельники в стат управлении столько зарабатывают...им за вранье доплачивают..
avatar