реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Тягнибок пояснює свій заклик до зброї

Тягнибок відсилає до відозви Юрія Іллєнка, який заявляв ще у 2010 році: "Єдиній надії нації – постінтеліґенції – відозва: "До зброї!"… Наша зброя – наш інтелект!".
"Можна ридати безкінечно. Схаменімося. Об'єднаймося. Кайдани порвімо! Як? Оголосимо добровільну мобілізацію всіх свідомих патріотів України до лав УПА… Української Повстанської Армії проти окупаційного режиму національного інформаційного простору", - закликав Іллєнко.

За його словами, "мільйони наших мобілізацій примусять наших із вами обранців у верховній раді подолати спротив окупаційної більшості (наші підписи просто деструктуризують ту штучну більшість, до якої сьогодні примусово введено чимало патріотів України) і прийняти "Конституційний Закон про національний інформаційний простір України".

"З обов'язковою статтею про те, що ексклюзивне право працювати в національному українському просторі належить державній мові України", - наголошував Іллєнко.

"Хочеш працювати російською, – будь ласка, як на Бессарабці, або в повітрі над Люксембурґом, або в казино – за зелені хрусти. І чималі. Хочеш англійською, ідиш, китайською, суржиком Вєрки Сердючки, – будь ласка, – відстьобуй від реклами, відкатуй від прибутків, плати за збитки. Ціну виставлятимемо ми – інтелект України – колективні власники національного інформаційного простору", - додавав він

За повідомленням сайту "Українська правда
"



Теги:Тягнибок, опозиція, окупація, українська мова


Читайте також



Коментарі (0)
avatar